Eight Tips To Grow Your Брауни Мъфини > 자유게시판

본문 바로가기
사이트 내 전체검색

자유게시판

Eight Tips To Grow Your Брауни Мъфини

페이지 정보

작성자 Claire 댓글 0건 조회 105회 작성일 24-04-06 01:51

본문

Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо ново и нещо розово. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, класическо брауни без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.

Вариант 2:
Любимото ти брауни кексче с ванила от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия сладкиш. Финишът е няколко щриха Ruby шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо свежо и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, брауни с овесени ядки дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, брауни бисквити без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.braunie-bisquit-square-1_1.jpg

회원로그인

접속자집계

오늘
3,660
어제
5,168
최대
7,021
전체
1,101,193

그누보드5
Copyright © 소유하신 도메인. All rights reserved.