답변 글쓰기

Eight Tips To Grow Your Брауни Мъфини

작성일 24-04-06 01:51

페이지 정보

작성자Claire 조회 120회 댓글 0건

본문

Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо ново и нещо розово. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, класическо брауни без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.

Вариант 2:
Любимото ти брауни кексче с ванила от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия сладкиш. Финишът е няколко щриха Ruby шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо свежо и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, брауни с овесени ядки дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, брауни бисквити без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.braunie-bisquit-square-1_1.jpg